torstai 29. kesäkuuta 2023

#30 Hän joka juhli juhannusta

Kesäistä torstaita! Menneestä viikosta on saanut olla kiitollinen monesta eri syystä. 

Juhannus oli oikein mukava ja tänä vuonna myös erilainen, sillä sitä tuli vietettyä rakkaani suvun kanssa heidän mökillään. Sunnuntaina seikkailimme rakennustarvikeliikkeissä erinäisiä materiaaleja metsästäen ja meillä kävi uskomaton tuuri. Etsimme taululle taustapahvia ja sopivaa ei meinannut löytyä myynnistä mistään. Lopulta löysimme k-raudan ”roskakasasta” täydellisen ja saimme ostaa sen eurolla! Mahdoimme aiheuttaa hilpeyttä työntekijöissä, mutta niin se vaan on, että joskus toisen roska on toisen aarre.

Arkena tuli aherrettua töissä ja siivosin pitkästä aikaa työhuoneeni. Ai vitsit kun pitäisi jaksaa useammin, kun heti tuli paljon parempi fiilis. Sitä vaan ei aina muista kuinka paljon ympäristö voikaan vaikuttaa mielialaan.

Olin ensin vähän harmissani siitä, miten usein olen lipsunut ja jättänyt blogin päivittämättä… Mutta päätin nyt ottaa tähän rennon asenteen ja olla stressaamatta varsinkaan kesällä sen kummemmin. Kirjoitan kun muistan ja ehdin. Nyt kun valoa ja lämpöä piisaa, niin vietän aikani mieluusti seikkaillen ja puuhastellen ja kaadun sänkyyn väsyneenä ja onnellisena. Syssymmällä sitten voi taas olla kurinalaisempi, heh.

Mistä sinä olet ollut tällä viikolla kiitollinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!